İZMİR / SEFERİHİSAR - Müşerref Hepkon Ortaokulu

0 (232) 7435693
Hıdırlık Mahallesi, 78/7 Sokak, No1, Seferihisar / İzmir
Vizyon
Milli Eğitimin temel ve genel ilkeleri doğrultusunda; ulusal ve evrensel değerlerle donanmış akla ve mantığa dayalı; okuyan, araştıran sorgulayan, bilgi edinme ve kullanma yollarını bilen; teknolojinin getirdiği araç ve gereç kullanımını sağlayarak, günlük yaşamın bir parçası haline getirmeyi başarabilen; ilgi alanlarına uygun aktivitelerde yer almasına yardımcı olan, hayata ve üst öğrenime hazırlayan eğitim kurumuyuz.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda;Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, yaratıcı, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
İl merkezine yaklaşık her 15 dakikada bir ESHOT veya dolmuş seferleri bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Seferihisar İlçe merkezinde bulunmaktadır.İl merkezine yaklaşık 35 km.dir.